KRÁTKOSRSTÁ KOLIE




DD zkoušky a závod Dog Olympic Games 2016

17.08.2016 22:40

Dogdancingové postupové zkoušky Kyjov (7.8. a 10.8.2016) - zkouška HtM2 (divize Heelwork to Music 2. stupně) splněna 2x se známkou Velmi dobře.

Táborový závod Dog Olympic Games 2016 - 1. místo :-)

Aneb jsme zpět z našeho historicky prvního výcvikového tábora (dogdancing - Vanda Gregorová a obedience - Kristýna Vojkovská). Maybee se pravděpodobně těšila až tak moc, že přesně v den odjezdu na tábor začala hárat (naposledy hárala před více než rokem) :-/ Součástí tábora byly 2x dogdancingové zkoušky, na které jsem sice měla s Maybee natrénováno, bohužel se mi ale Maybee na place při zkouškách "zasekávala", špatně se soustředila a místo pěkného předvedení povinných prvků příliš řešila okolní prostředí a tak jsme zcela zaslouženě 2x po sobě slíznuly známku Velmi dobře.

Reputaci si Maybee trochu napravila poslední den tábora, kdy se konal táborový závod Dog Olympic Games 2016 (čtyři disciplíny z obedience a čtyři z dogdancingu) - k mému překvapení jsme obsadily první místo (z dvanácti týmů).

Na táboře jsem zjistila, že vím, že nic nevím :-) a že i když něco málo umíme, tak vlastně stále prakticky nic neumíme :-) A tak se mi pomalu, ale jistě, vkrádá do hlavy myšlenka, že tenhle tábor byl sice náš první, ale určitě ne poslední :-)

Velké díky patří oběma trenérkám Vandě Gregorové i Kristýně Vojkovské za cenné rady a postřehy a účastníkům tábora za příjemnou společnost. Bylo to velmi velmi fajné :-)